Thursday, 20 September 2018

Kelas sulaman online

Kelas Sulaman Online September



Assalamualaikum
Selamat pagi
Salam jumaat yang berkst

Insyaallah kelas sulamannonline September masih dibuka
Yuran pun ada diskauan
Cikgu akan ajar 5 modul
1 sulam tuala
2 sulam tampal
3 sulam keychain
4 sulam name tag
5 sulam kerawang

Bila ilmu sulam yg asas ini dapat di pelajari
Mudah untuk buat sulaman yang lain
Ramai student saya dah bergelar usahawan sulaman
Untuk yang nak join boleh terus klik link wasap saya ya
www.wasap.my/60127544252/joinkelas

Bertemu lagi

Cikgu Zarinah

Cikgu Zarinah Salehan


Assalamualaikum
Apa khabar semua
Bertemu kembali di blog Akedemi Sulaman Zarinah

Agak lama tak bersiaran disini sebab banyak masa untuk buat posting di Facebook.
Mentor cakap kena 1 jam 1 posting
Hebat takk

Tapi blog ini bersawang  jadinya
So mulai sekarang insyaasllah saya cuba untuk buat poating di blog pula

Nanti saya nak cerita pasal Cikgu Zarinah ya
Tunggu next posting

Saturday, 24 March 2018

menulis kembali

aktif semula



Assalamualaikum
bersua kembali dalam kepayahan(laptop rosak)

pola kerusi plastik
RM25 INC POS



Sunday, 10 December 2017

kelas sulaman online

assalamualaikum sahabat yang di kasihi
Apa khabar saat ini
Musim hujan tiba lagi
Musin cuti sekolah tiba lagi

Dan yang paling penting KELAS SULAMAN ONLINE KEMBALI LAGI

Monday, 20 November 2017

design baru



design baru
kalau dapat buat desig ini cantik gila
ye tak


mesin baru

tak pandai guna mesin sulam


biasanya ramai yang tahu beli mesin sulam
beli dari kedai jual mesin
tokey kedai bukan mahir semua mesin
bab sulaman langsung tak reti
akibatnya beli mesin sulam duduk dalam kotak

ada tak yang macam tu
mesti ramai kann
jom join kelas sulaman online kelas cikgu zarinah

semua cikgu zarinah  ajar
sulam tuala
sulam tampal
sulam name tag
sulam kerawang

jom klik link bawah ini
www.wasap.my/60127544252/join+kelas

kelas sulaman online

kelas sulaman online




Kelas sulaman online akan bermula malam ini
Tahniah yang dah bagi nama
Ini untuk kelas bulan Nov dah penuh
Cg Zarinah buka pula ini kelas DEC
Sesiapa yang memang free bulan dec cepat2 tempat kelas ya.klik link👇👇👇
www.wasap.my/60127544252/kelas+dec
 — dengan Zarinah Salehan.